8 December - CABARET & DINER - HET GULDEN VLIES ALKMAAR

FOOD & FUN(D)RAISER

Bestel hier je kaarten!

JCI en het goede doel

JCI de Waag is een groep jonge, enthousiaste en ondernemende mensen uit de regio Alkmaar en Egmond. Ook een hele diverse groep. Iedereen werkt in zijn eigen vakgebied en heeft zijn eigen talenten. Eén ding hebben we gemeen…wij voelen ons betrokken bij onze omgeving. Wij willen de maatschappij een ‘stukje mooier maken’ en ons steentje bijdragen aan Alkmaar e.o. Dit doen we door het organiseren van activiteiten, zoals deze Food & Fun(d)raiser. Daarnaast draait het bij ons om (zakelijk) netwerken, persoonlijke ontwikkeling en vooral gezelligheid. Deze combinatie is de kracht van JCI! Op www.JCIdeWaag.nl leest u meer over wie wij zijn en wat we doen.

Met deze activiteit zet JCI de Waag zich in voor het realiseren van een speelvoorziening, welke toegankelijk voor mindervalide kinderen in Alkmaar. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid heeft om gebruik te kunnen maken van (buiten)speelfaciliteiten, samen met hun leeftijdsgenootjes.

Hier komt meer bij kijken dan alleen een toestel aanschaffen. Hiervoor moet een goede, toegankelijke plek gevonden worden. De grond en omgeving moet in orde zijn of daarop aangepast worden. En de aanleg en plaatsing dient te gebeuren door een partij die de veiligheid kan waarborgen conform de daarvoor bestemde keurmerken.

Het is dus niet morgen gerealiseerd. Maar met het organiseren van dit avondvullende, smakelijke en komische programma, komen we wel een stap dichterbij. Want de opbrengsten van deze activiteit komen ten goede van dit doel.

Heeft u naast het bijwonen van de Food & Fun(d)raiser, ook interesse om dit project te sponsoren? Bekijk de sponsorprogramma’s op de sponsorpagina

OPBRENGST TEN BEHOEVE VAN HET GOEDE DOEL