8 December - CABARET & DINER - HET GULDEN VLIES ALKMAAR

FOOD & FUN(D)RAISER

Bestel hier je kaarten!

De avond

Food & Fun(d)raiser is een avondvullend programma. Bij binnenkomst bij het Gulden Vlies wordt u ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u naar boven wordt begeleid. Daar vindt het 3-gangen diner plaats.

Het diner is met zorg samengesteld door Het Gulden Vlies. Mocht u speciale dieetwensen hebben of een allergie/intolerantie voor bepaalde ingrediënten, dan kunt u die bij aanvang kenbaar maken bij de bediening.

Buikjes vol? Dan wordt het tijd om te lachen. Cabaretier Arie Vuyk verzorgt zijn Oudejaarsconference. Met een knipoog blikken we terug op het jaar.

Aansluitend sluiten we de avond af met een loterij. Hoewel u in de gelegenheid wordt gesteld om loten te kopen en kans te maken op fantastische prijzen, maakt u met het nummer van uw e-ticket ook al kans op een prijs!

Loten zijn €5,- per stuk. Koopt u vier loten, dan krijgt u er één extra. En bij tien loten krijgt u er maar liefst drie extra bij! In de weken vóór 8 december, maken wij een aantal prijzen bekend. Houdt daarvoor de facebookpagina van JCI de Waag de gaten. Wij vragen u voor de loterij contant geld mee te nemen.

Rond 18uur wordt u verwacht bij het Gulden Vlies, waarna u gaat genieten van een heerlijk driegangendiner inclusief 2 drankjes. Rond 19:45uur gaan we naar boven en zal Arie Vuyk zijn oudejaarsconferance te gehore brengen. Rond 22:30uur zal de loterij plaatsvinden waarbij u aanwezig dient te zijn om kans te maken op de prijzen.

OPBRENGST TEN BEHOEVE VAN HET GOEDE DOEL